Ring ikon RING E-post ikon EMAIL Boka ikon BOKA
Privat | Företag

Typ av tjänst

  *Välj en tjänst

  Hur ofta
  Alternativa tillägg
  Totalt pris:

  - kr

  *Pris efter RUT-avdrag Pris exkl. moms
  Gå vidare
  Steg: 1 2

  Typ av tjänst

  Kvadratmeter

  Hur ofta

  Totalt pris:

  - kr

  *Pris efter RUT-avdrag Pris exkl. moms

  Tillägg

  Steg: 1 2

  Flyttstädning i Sollentuna

  Det sista du vill behöva tänka på mitt i flyttstressen är flyttstädning. Att köpa ett nytt hem och att flytta är  ett stort projekt som ibland kan kännas övermäktigt. Det krävs mycket energi, koncentration och tid att tömma sitt hem, flytta och installera sig i något nytt. Att mitt i detta behöva lägga extra tid och hjärta i en flyttstädning kan för många bli för mycket.

  Låt ett proffs ta hand om din flyttstädning istället och fokusera på ditt nya hem och alla minnen som kommer skapas där. Slipp oron om din flyttstädning går igenom översyn eller inte och släpp stressen av en tung och stundvis tråkig flyttstädning till någon annan.

  Vi utför flyttstädningar i Sollentuna där kunder vill fokusera sin energi på en ny och positiv start i sitt nya hem över ett stressigt avslut i sitt gamla.

  STÄDMOMENTFrågor & Svar

  I FLYTTSTÄDNING INGÅR

  Städning av köket

  • Rengöring av kyl, frys i och utanför (frys rengörs endast om den är tinad då städningen påbörjas)
  • Rengöring av spis i och utanför, även ungsplåtar
  • Rengöring bakom spis och under
   (endast ifall spisen är utdragen, återställs av kunden)
  • Rengöring av ugn (dubbla glas, monteras av/på av kunden)
  • Rengöring av diskmaskin i och utanför
  • Rengöring av alla brickor
  • Rengöring av huven och ventiler (utanför)
  • Rengöring av skåp, lådor och bänkar (inuti om de är tomma, gäller även besticklådan)
  • Rengöring av dörrar, karmar, kontakter, fönsterbrädor, golvlister och lampor.
  • Rengöring av golv

  Bad och toalett

  • Rengöring av all sanitär, även under badkaret (framsida badkar / jacuzzi demonteras och återställs av kunden)
  • Rengöring av kakel väggar, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp interiör och exteriör
  • Rengöring av vattenlås i golv (ifall man kommer åt)
  • Rengöring av förvaringsutrymmen
  • Avtorkning av belysning och speglar

  Bostadsrum

  • Rengöring av golv
  • Rengöring av dörrar, karmar, fönsterbrädor, kontakter, socklar och fria ytor
  • Rengöring av garderober i och utanför (om de är tomma)

  Extra

  • Fönsterputs av 3:e glaset +30kr/glasruta
  • Fönsterputs av spröjsade rutor +30kr/fönster
  • Möblerad lägenhet +20% (rengöra möbler)
  • Sopning av balkong +200kr >8m2
  • Extra kylskåp +205kr
  • Extra ugn +205kr
  • Fönsterputsning balkong <6m2 (halvinglasad) +350kr
  • Fönsterputsning balkong <6m2 (helinglasad) +500kr
  • Teleskopstege 3m +150kr (standard 1,2m)
  • Mattvätt & Textiltvätt
  • Lördag +485kr

  Här hittar svaren på de mest vanligaste frågorna.

  Hur lång tid tar flyttstädningen?
  Antingen från 08:00-12:00 eller 13:00-17:00, schemaläggaren lägger upp rätt antal personal beroende på storlek (kvm) på bostaden.

  Hur långt i förväg måste jag boka?
  Vi brukar kunna ta oss an bokningar med kort varsel. Men vi rekommenderar att ha en viss framhållning, speciellt ifall städningen ska ske vid månadsskiftet.

  Har ni med er städmaterial?
  Ja, vi på Rent Hem tar med oss all städmaterial.

  Ingår fönsterputs?
  Ja, fönsterputs ingår, det som kan tillkomma är ifall man har spröjs 3kr/spröjs, 20kr/3:e glasruta, utåtöppnande fönster 20 kr/fönster samt biytor som inglasad balkong.

  Något jag måste tänka på innan flyttstädningen?
  Att bostaden är fri från möbler och lösören.
  Stänga av kyl/frys minst 4 timmar innan städtillfället.
  Skjuta ut tunga vitvaror som spis, kylskåp, tvättmaskin för att få städat bakom dem då vår personal ej flyttar på vitvaror eller annat möblemang.
  Montera bort front på badkaret så städar vi under det så gott vi kan.
  Ugn som har dubbla glas ska kunden montera bort ena för att vi ska kunna städa mellan dem.
  Belysning skall finnas i varje rum, extra viktigt under vintertid för att vi ska kunna utföra vårt jobb, i de fall där belysning ej finns kan inte garanti lämnas på jobbet.

  Vad händer om min bostad är hårt nedsmutsad?
  Vid hårt nedsmutsad bostad kan flyttstädningen i Sollentuna inte utföras fullt ut till det avtalade priset vilket är baserat på en normalsmutsat boende. Ifall en hårt nedsmutsad bostad förekommer debiteras kunden tilläggstid. Kunden väljer själv att godkänna tilläggstiden, skulle kunden inte godkänna kommer städningen enbart att utföras i de timmar som motsvarar det avtalade priset. Priset per timme blir då 235 kr/tim efter rut-avdrag.

  Delvis möblerad boende?
  En flyttstädning ska vara omöblerad, de fall där man har kvar möbler och önskar att dessa även städas då tillkommer det +20% på totala priset. Ifall man inte önskar att möblerna ska städas då städar vi endast runt möblerna (vi flyttar inte på möblerna). Fasta möbler som Köksskåp/Badrumsskåp ska vara tömda och öppna ifall dessa ska städas inuti (stängda & ej tömda skåp städas ej). Glöm inte att meddela oss ifall ni även önskar att möblerna ska städas!

  Kan ni städa en lägenhet som har 3-4 meter högt i tak?
  Ja det kan vi, meddela oss det vid bokningen så tar vi med oss en teleskopstege 3m mot ett tillägg på +150kr. Glömmer man meddela oss detta så uteblir städning på högre höjd än 2m.

  Lämnar ni garanti på flyttstädningen i Sollentuna?
  Vi lämnar 24h garanti, vid anmärkning ordnar vi till det samma dag eller nästkommande vardag.

  Kan jag avboka flyttstädningen?
  Kostnadsfri avbokning 3 dagar innan städtillfället, vid senare tid debiteras en avbokningsavgift på 700kr inkl. moms, ifall avbokningen sker samma dag utgår full debitering för tjänsten.

  Kan jag lämna nycklarna till er?
  Ja, ifall ni inte kan närvara på plats och låsa upp åt oss så kan ni lämna nycklarna till oss senast 3 arbetsdagar innan städtillfället, ring eller maila oss för instruktioner. Om ni inte har möjligheten att komma tillbaka i slutet av städtillfället så kan vi låsa och lägga nycklarna i brevinkastet, meddela oss via majl eller arbetsledaren på plats.

  Hur betalar jag?
  Efter jobbet kommer en faktura via e-post eller vanlig post beroende på hur ni önskar med 10 dagars betalningsfrist.

  Flyttstädning i Sollentuna och kraven på avflyttningsstädning

  Flyttstädningen är en stor del i överlåtelsen av en bostad och det är därför vi följer Mäklarsamfundets höga krav på avflyttningsstädningar i Sollentuna. En ordentlig flyttstädning innebär att om inget annat avtalats så ska bostaden vara väl städad och rengjord vi tillträdet.

  Det innebär att flyttstädning i Sollentuna blir ett viktigt verktyg för att uppnå det som förväntas av dig som säljare.

  Flyttstädning i Sollentuna och vad som ingår

  I flyttstädning i Sollentuna ingår alla de viktiga delarna för att uppnå kraven och vi lägger mycket vikt vid att allt utförs på rätt sätt för en lätt överlåtelse. Det sista en säljare vill höra är till exempel att köparen upptäckt damm på socklar och karmar efter inflytt. Med vår flyttstädning Sollentuna slipper du oroa dig och kan lugnt fortsätta packa upp dina egna flyttlådor.

  Vi vill också belysa att vi utför flyttstädning i Stockholm, fönsterputsning i Stockholm & hemstädning i Stockholm - för att ta några exempel! Välkommen att kontakta oss om du har frågor kring dessa eller andra städ.

  Varför du bör investera i flyttstädning

  Att ta hjälp med flyttstädning i Sollentuna är fördelaktigt av ett flertal olika anledningar. Dels frigör du både tid och energi till annat som kan behöva göras. En flytt är en omfattande process som sträcker sig långt bortom städningen. Prioritera andra viktiga saker i din vardag och låt oss ta hand om det jobbiga.

  Det är även fördelaktigt att investera i professionell flytthjälp för att säkerställa ett resultat av hög kvalitet. Vi har både den erfarenhet och de städredskap som krävs.

  Specialanpassade tillvalstjänster

  Flyttstädning ger dig inte bara ett övergripande rent resultat utan även ingående renlighet på ytor som annars lätt faller i glömska. Damm och andra smutspartiklar är lätt att missa om du inte är noggrann och använder dig av rätt städutrustning.

  Vi erbjuder olika typer av tillvalstjänster som du kan boka i samband med din flyttstädning i Sollentuna. Om din bostad exempelvis är möblerad kan vi inkludera möblerna i städningen och rengöra bland annat soffor, stolar och byråer. Har du exempelvis extra vitvaror i din bostad, till exempel flera kylskåp eller en extra ugn kan vi rengöra även dem.

  Om du har en inglasad balkong kan vi putsa rutorna på den. Det bidrar till ett renare helhetsintryck och möjliggör ett jämnare ljussken i bostaden. Vi kan även genomföra sopning av balkonger, där det ofta hamnar smuts och spår av luftföroreningar.

  Har du textilier i din bostad som exempelvis tjockare gardiner eller större mattor säkerställer vi också en grundlig rengöring av dem. Vi erbjuder nämligen matt- och textiltvätt som tillvalstjänst, vilket innebär att du inte behöver transportera dina textilier till en separat kemtvätt.

  Säkerställ en smidig flytt för alla

  I de fall då du och den inflyttande parten flyttar samma dag, rekommenderar vi att ni båda bokar flyttstädning i Sollentuna via oss och synkroniserar era bokningar. På så vis kan vi se till att städningarna matchar tidsmässigt och ger alla tillgång till era nya hem då det passar er bäst. Det garanterar också att flyttstädningen i din nya bostad håller samma standard som i din gamla.

  Fråga oss

  Har du frågor kring våra priser eller tjänster är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Vi hjälper dig mer än gärna med allt du behöver för att en bokning ska kännas trygg och bra. Vi jobbar med transparenta kundupplevelser och vill att resultatet ska vara i enlighet med dina förväntningar.

  Boka din flyttstädning idag och säkerställ en flytt fri från stress!

  clean-icon Vi har med oss allt städmaterial, trasor, rengöringsmedel och dammsugare.

  Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

  RENT HEM använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

  Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

  Cookies