Ring ikon RING E-post ikon EMAIL Boka ikon BOKA
Privat | Företag

Typ av tjänst

  *Välj en tjänst

  Hur ofta
  Alternativa tillägg
  Totalt pris:

  - kr

  *Pris efter RUT-avdrag Pris exkl. moms
  Gå vidare
  Steg: 1 2

  Typ av tjänst

  Kvadratmeter

  Hur ofta

  Totalt pris:

  - kr

  *Pris efter RUT-avdrag Pris exkl. moms

  Tillägg

  Steg: 1 2

  Hemstädning i Lidingö

  Att ta hjälp med hemstädning frigör tid för annat och avhjälper mycket av den stress många upplever i vardagen. Dessutom kan du vara säker på att hemmet är skinande rent utan att någonting glömts eller förbisetts. När hemstädningen utförs av professionell personal, med ändamålsenlig utrustning kan du alltid se fram emot ett hem som är rent i varje liten vrå.

  Du väljer själv hur ofta du vill ha städat och kan anpassa hemstädningen i Lidingö efter dina egna specifika behov. Städprodukter att ha hemma vid städtillfället finner ni under fliken Städmaterial.

  StädmomentStädmaterialFrågor & Svar

  I HEMSTÄDNINGEN INGÅR

  Städning av köket

  • Rengöring av diskbänken, bänkskivan och kranar
  • Torkning av kakel ovanför diskbänken
  • Extern torkning av alla köksluckor
  • Rengöring av alla öppna ytor, t.ex. bord, stolar, fönsterbänkar etc.
  • Rengöring av dörrar och golvlister / lister
  • Rengöring av samtliga vitvaror utvändigt
  • Dammsugning och moppning av golv
  • Tömning av papperskorgar
  • Torkning av soputrymme under diskbänken

  Bostadsrum

  • Dammsuga golv och mattor
  • Torka golvet
  • Damma av möbler, lampor, fönsterbänkar,
   radiatorer, dörrar, ramar, lister, kontakt och fria ytor.
  • Bädda sängar
  • Tömning av papperskorgar

  Bad och toalett

  • Rengöring av duschkabin och badkar
  • Rengöring av handfat och toalett
  • Rengöring av kranar och rör som är tillgängliga
  • Rengöring av väggar och kakel
  • Torkning av alla kakel
  • Torkning av speglar
  • Extern damning av badrumsmöbler och vitvaror
  • Dammsugning och moppning av golv
  • Tömning av papperskorgar

  Tillval+

  • Rengöring av kylskåp invändigt +205kr
  • Rengöring av ugn invändigt +205kr
  • Strykning

  För att våran städning ska utföras på ett bra och effektivt sätt bör dessa städprodukter finnas hemma hos kunden. 


  • En bra dammsugare
  • En mopp med hink
  • En hink
  • Microfiber dammtrasor
  • Diskmedel
  • Såpa ex Gul Såpa Grumme
  • Jif eller Vim
  • Svinto stålull
  • 2st Kökssvampar
  • Fönsterputs ex. Ajax (för speglar)
  • Ajax Kök/Universal
  • Toalettmedel ex. Ajax (dusch, bad)
  • Toalett (WC-Anka)

  Hur fungerar en provstädning?
  En provstädning är bara avsett för dig som vill ha återkommande städning (minst 6 timmars städning per månad i 2 månader), men först vill prova på. Skulle ej vidare städuppdrag tecknas gäller ordinarie timpris för engångsstädning. Vill kunden avbeställa engagemanget efter provstädningen ska avbeställningen ske skriftligen senast 3 (tre) dagar efter datumet för provstädningen. Kunden betalar bara för provstädningen. Om ingen skriftligt uppsägning meddelas löper avtalet på tillsvidare.

  Har ni med er städmaterial?
  Nej, kunden tillhandhåller all städmaterial och en lista på det som bör finnas hemma finner ni under fliken ”städmaterial”.

  Ska jag tänka på något inför första städtillfället?
  För att städningen få korrekt effekt så är det bra att plocka undan leksaker, kläder och andra föremål på golvet som kan hindra arbetet. Se över sitt förråd med städmaterial så att en bra dammsugare finns och att alla kemikalier är tillgängliga för att städerskan ska uppnå bra resultat.

  Måste jag vara hemma under städtillfället?
  Nej det behöves inte, det avgör du själv.

  Hur lång är uppsägningstiden?
  Uppsägningtiden är endast 2 (två) veckor, meddela oss via e-mail.

  Kan jag avboka ett städtillfälle?

  Avbokningsregler för Hemstädning (abonnemangskunder)

  Fri avbokning – Minst 48h innan städtillfället (ex. är städtillfället på torsdag ska avbokning ske senast tisdag 17:00)

  Avbokning dagen innan - Vid 24h eller senare debiteras 2 timmar. (inte rut berättigad)

  Avbokning samma dag - Minst 2 timmar innan städtillfället påbörjat debiteras 50% av städtillfället, mindre än 2 timmar debiteras hela kostnaden för städtillfället.

  Alla avbokning sker via e-post. (ej via sms eller telesvar)

  Uppsägningstid – Vid abonnerad Hemstädning har vi endast 2 (två) veckors uppsägningstid, ingen avbokning kan ske under uppsägningstiden. Uppsägningen meddelas oss via e-post.
  Får man samma personal vid varje städtillfälle?
  Ja vid regelbunden hemstädning i Lidingö har kunden en och samma städerska. Vissa undantag som sjukdom eller semester skickar vi en vikarie.

  Måste jag lämna ut nycklar?
  Nej, ifall du finns på plats vid varje städtillfälle behövs det inte. Finns flera olika nyckelrutiner och vi är båda vana vid nycklar och larm. Vi har ett nyckelkontrakt där vi binder oss att ansvara för nyckeln vid överenskommande tider för städning.

  Jag bor lite avsides, går det ändå att få hemstädning?
  Ifall man bor lite avsides där det tar mer än 1 timme kommunalt att komma fram från stadskärnan så har vi personal som åker fram med bil måndag - tisdag 229 kr/tim, onsdag - fredag, 249 kr/tim. Dessa områden är bla. Ekerö*, Vaxholm*, Ingarö*, Stavsnäs*, Resarö* och Svinninge*.

  Vad händer om något går sönder?
  Rent Hem har en ansvarsförsäkring som täcker skador som kan uppkomma under städningen. Alla skador ska rapporteras till oss senast 24 timmar från städtillfället. Skador som rapporteras senare än 24 timmar kommer inte att beaktas. Kommer man fram till att det är Rent Hem Stockholm som orsakat skadan så kommer kunden att ersättas utav oss.

  Vad händer om jag inte är nöjd med tjänsten?
  Vi på Rent Hem strävar efter att du som kund är mer än nöjd därför har vi nöjd-kund garanti. Skulle du vara missnöjd med vårat arbete så ska du kontakta oss inom 24 timmar från städtillfället så åtgärdar vi problemet så snabbt som möjligt.

  Hur betalar jag?
  Vi fakturerar 1:a varje månad i efterskott med 10 dagar betalningsvillkor.

  Arbetar ni på röda dagar?
  Vi på Rent Hem jobbar inte röda dagar, skulle ert städtillfälle hamna på en röd dag så avbokas det tillfället automatiskt.
  Skulle ni vilja flytta det tillfället till en annan dag kontaktar ni oss så hjälper vi att boka om det.

  TIDSUPPSKATTNING

  KVMVarje veckaVarannan vecka
  1-503 tim3 tim
  51-853-4 tim3-4 tim
  86-1704-5 tim4-5 tim
  171-2255-6 tim6-7 tim

  Behöver du hemstädning i Lidingö?

  Om du känner dig stressad och har svårt att få tiden att räcka till, eller om du bara helt enkelt tycker att städning är ett hårt och trist arbete, kan du abonnera på hemstädning i Lidingö. Låt då oss göra jobbet istället – vi älskar att städa och har gjort så i Stockholm i över 10 år.

  När du bokar din hemstädning i Lidingö med oss, så hjälper vi dig att kliva in i en lyx i din vardag, när du öppnar dörren så ser du ett rent och väldoftande hem.

  Vi erbjuder även storstädning i Lidingö.

  Vi har över 10 års erfarenhet av hemstädning i Lidingö

  Hemstädning i Lidingö och prissättning

  Du får enkelt fram prisuppgift genom att fylla in storleken på din bostad i kvm (m2) längst upp på sidan i vår priskalkylator eller trycka på BOKA knappen nedanför (mobil version). Första städtillfället kallar vi för provstädning, det innebär att en av våra städare tillsammans med en arbetsledare gör ett gemensamt besök för en genomgång. Detta för att ytterligare säkerställa att du som kund får tid för frågor och önskemål innan din hemstädning i Lidingö inleds.

  Vi vill också belysa att vi utförhemstädning i Vasastan, Flyttstädning i Hägersten & Storstädning i Hägersten - för att ta några exempel! Välkommen att kontakta oss om du har frågor kring dessa eller andra städ.

  Professionell hemstädning

  När du väljer att anlita ett företag för att utföra hemstädning i Lidingö vet du att det blir ordentligt gjort. I vardagen, när det är så mycket annat du behöver prioritera och fokusera på, kan städningen bli slarvigt utförd. Det innebär att den städning som du ändå lägger ner tid på att göra i stort sett görs i onödan, vilket är slöseri med värdefull tid.

  För att en hemstädning ska vara effektiv behöver ytorna bli riktigt rengjorda varje gång. Annars finns smuts och bakterier kvar som kan fortsätta gro. Det kan i sin tur leda till ohälsa i familjen. Genom att anlita städexperter blir jobbet ordentligt gjort varje gång och familjen kan njuta av ett sunt och rent hem.

  När du ska anlita städfirma

  Det är vare sig svårt eller krångligt att anlita en städfirma. Börja med att se över vilka behov du och familjen har och boka en provstädning utifrån det. På så sätt kan ni genast uppleva fördelarna av att ha en städfirma som utför den hemstädning som du själv inte alltid hinner prioritera på rätt sätt. Vid det här tillfället finns det också möjlighet att ställa eventuella frågor och få svar direkt. Därefter kan du få hjälp med städningen i hemmet i Lindingö så ofta och i så stor omfattning som du önskar.

  RUT-avdrag för hemstädning i Lidingö

  RUT-avdrag är ett skatteavdrag som du som privatperson kan få för hemnära tjänster. RUT står i det här sammanhanget för rengöring, underhåll och tvätt. När du anlitar en städfirma med F-skattesedel har du möjlighet att få RUT-avdrag för hemstädning eftersom det faller under kategorin rengöring. Då betalar du endast 50 % av arbetskostnaden och resten av beloppet betalas tillbaka av Skatteverket. Idag sker det här avdraget direkt av företaget innan du blir fakturerad, vilket innebär att du får förmånen utan att ens behöva tänka på den.

  Varje vecka

  Måndag - Tisdag 219kr / tim
  Onsdag - Fredag 239kr / tim

  Varannan vecka

  Måndag - Tisdag 209kr / tim
  Onsdag - Fredag 229kr / tim
  thumbs-up Nöjd Kund-garanti
  clock Snabb kundservice
  clean Samma städerska
  sparkles Ingen bindningstid

  Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

  RENT HEM använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

  Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

  Cookies