Ring ikon RING E-post ikon EMAIL Boka ikon BOKA
Privat | Företag

Typ av tjänst

  *Välj en tjänst

  Hur ofta
  Alternativa tillägg
  Totalt pris:

  - kr

  *Pris efter RUT-avdrag Pris exkl. moms
  Gå vidare
  Steg: 1 2

  Typ av tjänst

  Kvadratmeter

  Hur ofta

  Totalt pris:

  - kr

  *Pris efter RUT-avdrag Pris exkl. moms

  Tillägg

  Steg: 1 2

  Kontorsstädning i Stockholm

  Att prioritera kontorsstädning i Stockholm kan ibland vara tufft. Det är svårt att frigöra tid och personal när företagarens vardag snurrar på och konstant utmanar dig. När det handlar om att manövrera ett företag kan då kontorsstädningen hamna i skymundan och det är inte så konstigt. Personal som arbetar på en ren och städad arbetsplats kommer dock med största sannolikhet prestera bättre, må bättre och vara mer engagerad. Vi vill alla känna oss välkomna och uppmärksammade när vi kommer till jobbet och där kan kontorsstädning hjälpa många företag.

  StädmomentPaket & PriserFrågor & Svar

  STÄDMOMENT FÖR KONTORSSTÄDNING

  Alla ytor

  • Dammsugning av golv.
  • Moppning av golv.
  • Dammtorkning av fria ytor som skrivbord, fönsterbrädor, bokhyllor, bord.
  • Torkning av el-uttag, strömbrytare.
  • Borttagning av fläckar på väggar, dörrar, litster etc.
  • Tömning av papperskorgar.

  Toalett omklädningsrum

  • Rengöring av handfat samt toalett.
  • Avtorkning av kran, speglar.
  • Avtorkning av badrumsskåp och belysning.

  Kök matrum

  • Rengöring utvändigt av skåp och bänkar.
  • Inre rengöring av mikrovågsugn
  • Rengöring utvändig av vitvaror och fläkt.
  • Tömma papperskorg och rengöring av ytan under diskbänken.
  Lilla paketet
  Mellan paketet
  Stora paketet
  1 gång per månad
  minst 3 tim
  2 gånger per månad
  minst 3 tim
  4 eller fler gånger per månad
  minst 2 tim
  365 kr exkl. moms
  (07:00 – 17:00, Mån-Fre)
  335 kr exkl. moms
  (07:00 – 17:00, Mån-Fre)
  325 kr exkl. moms
  (07:00 – 17:00, Mån-Fre)
  445 kr exkl. moms
  (17:00 – 07:00, Mån-Lör)
  435 kr exkl. moms
  (17:00 – 07:00, Mån-Lör)
  425 kr exkl. moms
  (17:00 – 07:00, Mån-Lör)

  Fördelar med kontorsstädning? 
  1. Personalen får en trivsam miljö och era kunder får en positiv bild utav ert företag.
  2. Ni sparar tid och kan koncentrera er på det ni gör bäst.
  3. Ni slipper massa damm, bakterier så att personalen slipper blir sjuka.

  Vilka tider städar ni?
  Vi har inga fasta tider utan vi försöker anpassa oss till kunden så gott vi kan.

  Kan vi vara på kontoret under tiden ni städar?
  Ja det går bra att kontoret är bemannat under tiden vi städar, självklart kan viss oljud förekomma som tex. dammsugaren.

  Är det samma personal som städar varje gång?
  Ifall kunden har abonnemang så är det fast personal som städar. Undantag är vid semester och sjukdom, då skickar vi vikarie.

  Ingår städmaterial?
  Vi har två alternativ, antingen beställer man med städmaterial eller utan. Med städmaterial innebär att vi står för rengöringsmedel, mikrofibertrasor, soppåsar och du som kund står för dammsugare och mopp med hink. Det går även bra att köpa dammsugare (+2500 kr) samt mopp med hink (+350 kr) av oss.

  Jobbar ni röda dagar?
  Nej, röda dagar jobbar vi inte, skulle ert städtillfälle hamna på en röd dag så makuleras det automatiskt och man hoppar fram till nästkommande städtillfälle. Önskar man inte hoppa fram till nästa städtillfälle utan vill ha ett städtillfälle innan så tar man kontakt med oss så ordnar vi fram en ny tid.

   
  Hur lång är uppsägningstiden?
  Uppsägningstiden för kontorsstädning är 2 månader.

  Hur lång tid tar det att städa vårt kontor?
  Vi är oftast 2 lokalvårdare som städar ifall kontoret är stort för att det ska gå snabbare och den tid det tar att städa beror på hur stort kontoret är.

  Kontorsstädning i Stockholm för stora som små

  Med vår kontorsstädning i Stockholm har du kontroll över hur ofta just ditt företag behöver kontorsstädning. Kanske har ni stor omsättning av kunder eller mycket personal som kommer och går? Ditt kontor kanske består av två anställda som sällan är på plats och helt utan kundkontakt? Alla företag är olika och därför även erat behov.

  Med kontorsstädning i Stockholm kan ni se till att kontoret alltid ser fräscht, trevlig och inbjudande ut oavsett antal arbetsplatser eller anställda.

  Kontorsstädning i Stockholm för hela arbetsplatsen

  Glöm inte att en kontorsstädning hos oss innebär städning för hela arbetsplatsen och inte bara de självklara ytorna som kontor eller mötesrum. För oss är det viktigt att en kontorsstädning i Stockholm även innefattar andra gemensamma ytor som omklädningsrum, toalett, kök och matrum för en trivsammare arbetsmiljö.

  Vi vill också belysa att vi utför hemstädning i Solna, Flyttstädning i Västerås & Storstädning i Danderyd - för att ta några exempel! Välkommen att kontakta oss om du har frågor kring dessa eller andra städ.

  Fördelar med kontorsstädning i Stockholm

  Att ha det rent och snyggt på kontoret bidrar till en hälsosam och trivsam arbetsmiljö för de anställda. Genom att anlita professionella lokalvårdare för din kontorsstädning i Stockholm får du ett rent och snyggt kontor. Det underlättar även för de anställda om de inte behöver sköta rengöringen själv och istället kan lägga mer tid på kontorsarbetet.

  En fördel med ett rent kontor är, utöver att medarbetarna trivs bättre, att risken för allergier och sjukdom minskar. Smutsiga ytor kan bidra till bakterietillväxt vilket i sin tur kan göra personalen sjuk. Mycket damm kan bidra till allergi och astma. Friskare personal ger mindre administrativa uppgifter för personalansvarig och även minskade kostnader för företaget.

  När du väljer ett städabonnemang av oss sköts rengöringen av samma personal varje gång, vilket ger trygghet till dig som kund.

  Vad ingår i kontorsstädning inom Stockholm

  Ovan har vi listat vad som brukar ingå i vår kontorsstädning inom Stockholm, men vår tjänst är flexibel och låter dig välja fritt vad du önskar. Om du har speciella önskemål om vad som ska ingå lyssnar vi gärna på dem och gör vårt bästa för att tillgodose just era behov på er arbetsplats.

  Extra tjänster vid kontorsstädning

  Det finns andra tjänster du kan välja till när du anlitar oss för din kontorsstädning i Stockholm, som exempelvis fönsterputsning. Det är ingenting som behövs varje gång, men det bör genomföras några gånger per år. Hur många gånger beror på hur utsatta fönstren på just ditt kontor är. Vi putsar fönstren både in- och utvändigt och allt arbete sker med 100 % nöjd kund-garanti.

  Att anlita samma företag för fönsterputsning som kontorsstädning i Stockholm är fördelaktigt eftersom du får allt på samma faktura, samtidigt som du vet vad företaget går för sedan innan.

  Ibland kan en storstädning också vara nödvändig, inte bara hemma utan även på kontoret. Vi erbjuder utöver kontorsstädning inom Stockholm, också storstädning av kontor vid behov. Vad som ska ingå går vi igenom tillsammans för att du som kund ska bli nöjd.

  Vad kostar en kontorsstädning i Stockholm

  Kostnaden för kontorsstädning varierar beroende på vad som ingår, hur stor arbetsplatsen är samt vilka tider du önskar att städningen ska ske. Kvälls- och nattstädning har ett högre pris än under kontorstider. Det finns fördelar med att förlägga städningen till när kontoret är stängt. Bland annat slipper din personal bli störd under arbetsdagen. Våra lokalvårdare är dock vana vid att städa under kontorstider utan att störa personalen.