Ring ikon RING E-post ikon EMAIL Boka ikon BOKA
Privat | Företag

Typ av tjänst

  *Välj en tjänst

  Hur ofta
  Alternativa tillägg
  Totalt pris:

  - kr

  *Pris efter RUT-avdrag Pris exkl. moms
  Gå vidare
  Steg: 1 2

  Typ av tjänst

  Kvadratmeter

  Hur ofta

  Totalt pris:

  - kr

  *Pris efter RUT-avdrag Pris exkl. moms

  Tillägg

  Steg: 1 2

  Storstädning i Täby

  När var sist du gjorde en riktig storstädning? Visste du att våra hem faktiskt behöver just det; en rejäl, grundlig och tidskrävande storstädning 2-3 gånger per år utöver den vanliga veckostädningen. Om du redan har svårt att hinna med veckostädningen har vi full förståelse att en storstädning är uträknad, så låt oss hjälpa dig.

  Vi utför dagligen storstädningar i Täby där vi kan ge ditt hem den extra kärleken det förtjänar med bland annat städning i kökets skåp och lådor, något som ofta glöms bort.

  Det är just det som gör storstädningen så effektiv - vi har viljan, kunskapen och tiden att ge dig den där otroliga känslan av ett totalt rengjort hem.

  Har du inte städat på mer än 6 månader så gäller en så kallad grovstädning, då bokar man per telefon 08-82 44 77 eller e-post.

  Knappa in dina kvm (m2) i våran Priskalkylator längst upp för att se ditt pris och beställa!

  StädmomentFrågor & Svar

  I STORSTÄDNING INGÅR

  Städning av köket

  • Rengör diskhorn och kranar
  • Torkar av allt kakel ovanför diskbänken
  • Torkar av alla köksluckor utvändigt
  • Torkar ovanpå köksskåp
  • Torkar alla vitvaror utvändigt, inkl. brödrostar, vattenkokare, kaffebryggare
  • Rengör mikrovagsugn invändigt och utvändigt
  • Tömmer papperskorgar och torkar av utrymmet under diskbänken där soporna kastas
  • Rengör alla öppna ytor som tex bord, stolar, fönsterbrädor, kontakter m.m.
  • Torkar av lampor
  • Rengöring av luftventiler utvändigt
  • Dammtorkar karmar och dörrar
  • Dammsuger och moppar golv
  • Rengöring av samtliga köksskåp och lådor invändigt (om lådor/skåp är tömda)

  Bad och toalett

  • Rengör dusch/kabin och badkar
  • Rengör handfat och toalettstol
  • Torkar av allt kakel
  • Rengör alla kranar och rör som vi kommer åt
  • Putsar speglar
  • Torkar dörrar, karmar och fönsterbrädor
  • Rengör under badkaret (om badkar fronten saknas eller är borttagen)
  • Dammsuger och moppar golv
  • Rengöring av luftventiler utvändigt
  • Rengöring av skåp och luckor utvändigt & (invändigt ifall tömda)

  Bostadsrum

  • Dammsuger golv och mattor
  • Moppar golv
  • Dammtorkar möbler, lampor, fönsterbrädor, värmeelement, dörrar, ramar, kontakter och fria ytor
  • Tömmer papperskorgar
  • Bäddar sängar

  TILLVAL +

  Vad ska jag tänka på innan ni kommer?
  Plocka undan lösören från golv som kläder, leksaker etc. Plocka även bort saker som blomkrukor, vaser etc. från fönsterbrädorna som kan vara i vägen för att öppna fönstren om ni valt tillvalet fönsterputsning. Vill kunden få det städat bakom möbler som soffor etc. måste kunden själv flytta på möblerna. Vår personal flyttar inte på större möbler pga. skaderisk.

  Ingår fönsterputsning i Storstädning Täby?
  Nej, fönsterputsning ingår inte, fönsterputsning beställer ni separat via vår fönsterkalkylator och väljer samma dag så putsar vi dina fönster under storstädningen.

  Hur lång tid tar storstädningen?
  Vi bokar alltid in antingen 08:00 till 12:00 eller 13:00 till 17:00 som senast, samtidigt beror det på schemaläggningen av personalstyrkan, ju fler personal ju kortare tidsåtgång.

  Har ni städmaterial med er?
  Ja, vi har allt städmaterial med oss till en storstädning, men har man högt upp i tak +3 meter och behöver en lång stege så ska detta meddelas oss senast dagen innan så tar vi med oss en teleskopstege mot kostnad.

  Vad händer om min bostad är hårt nedsmutsad?
  Vid hårt nedsmutsad bostad kan städningen inte utföras fullt ut till det avtalade priset vilket är baserat på en normalsmutsat boende som städas regelbundet dvs. minst 1 gång per månad . Ifall en hårt nedsmutsad bostad förekommer debiteras kunden tilläggstid. Kunden väljer själv att godkänna tilläggstiden, skulle kunden inte godkänna kommer städningen enbart att utföras i de timmar som motsvarar det avtalade priset. Priset per timme blir då 235 kr/tim efter rut-avdrag.

  Kan man lämna av nyckel till er?
  Det går bra att lämna av nyckel till oss men vi ser helst att kunden är på plats och öppnar upp åt oss. Men man kan lämna av nyckeln senast 3 arbetsdagar innan städtillfället på Frejgatan inne i City eller i Hägersten på Elsa Borgs gata 22, meddela oss innan ifall ni önskar göra det så återkommer vi med mer information.

  Kan jag avboka min storstädning?
  Ja, det går bra att avboka kostnadsfritt så länge det sker 3 arbetsdagar innan städtillfället. Skulle man avboka senare än 3 arbetsdagar tar vi ut en avbokningsavgift på 700kr. Ifall avbokning sker samma dag utgår full debitering. Notera att avbokningskostnader inte är berättigar till rut-avdrag.

  Hur betalar jag för min storstädning i Täby?
  Betalning sker via faktura, antingen kostnadsfritt via e-post eller vanlig post +35kr med 10 dagars förfallodatum.

  Vad ingår i en storstädning?
  Se under fliken ”Städmoment”, sen finns det flera tillval ifall man önskar sig

  Har ni garanti på städningen?
  Ja, vi har alltid nöjd kund garanti, skulle det vara något som vi missat så meddelar ni oss via e-post med bild senast 24h efter avslutat städtillfälle och vi kommer ut inom 24h och åtgärdar det. Om kunden själv åtgärdat felet innan Rent Hem kontaktades, utgår ingen ersättning.

  Hur betalar jag?
  Efter jobbet kommer en faktura via e-post eller vanlig post beroende på hur ni önskar med 10 dagars betalningsfrist.

  Är ni försäkrade?
  Ja, vi är ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa, max 10 miljoner kr / skada.

  Har ni F-skattesedel?
  Ja

  Storstädning i Täby i vår och höst

  Storstädning i Täby kan bli så mycket viktigare från säsong till säsong. När säsongerna slår om och vårat levnadsmönster skiftar kan storstädningen vara till stor hjälp. Vem känner inte igen grus i alla husets hörn när vintersnön smält eller smutsiga avtryck när de varma sommarvindarna går över i höststorm?

  Ta hjälp av en storstädning i Täby när trycket på ditt hem är som störst, du kommer tacka dig själv när du slipper tassa över grus på vägen till köket nästa gång.

  Vi erbjuder även hemstädning i Täby.

  Storstädning i Täby med tillägg

  Glöm inte att du även kan lägga till delar till din storstädning. Varför inte unna dig en ordentlig rengöring av kylskåpet denna månad, en invändig rengöring av ugnen eller ångtvätt av badrummet? Möjligheterna i vår storstädning i Täby är många, vad är viktigt för dig?

  Vi vill också belysa att vi utför byggstädning i Stockholm & visningsstädning i Stockholm - för att ta några exempel! Välkommen att kontakta oss om du har frågor kring dessa eller andra städ.

  Storstädning med städfirma

  Fördelarna med att anlita professionell hjälp till din storstädning i Täby är många. Framför allt får du värdefull tid till att göra annat med exempelvis familjen och du får samtidigt ett skinande rent hem oavsett årstid och hur många ni är.

  Med hjälp av vår professionella personal får du en skräddarsydd storstädning efter dina behov och önskemål. En vanlig storstädning brukar omfatta städning av kök där rengöring av bland annat vitvaror, spis och skåp ingår. I badrummet ingår toalettstol, dusch och/eller badkar och speglar i städningen.

  Städpersonalen tar hand om allt från golv, lister, lampor och fönsterkarmar till bord, stolar och till och med soffor i de rum de finns. Du kan givetvis också välja tilläggstjänster som en ordentlig invändig rengöring av exempelvis ugn eller kylskåp. Dessutom kan du få hjälp med strykning av kläder samt fönsterputs.

  Storstädning & pris i Täby

  Priset på en storstädning i Täby beror på vad som ska städas och hur många kvadratmeter det är i din bostad. Men vi är registrerade för moms och har F-skattsedel, vilket gör att du dessutom har rätt till RUT-avdrag, vilket är ett skatteavdrag som gör att du endast behöver betala 50 % av arbetskostnaden för våra tjänster. Skatteverket har mer information om RUT och de kan också ge besked om du har avdrag kvar att ta ut.

  clean-icon Vi har med oss allt städmaterial, trasor, rengöringsmedel och dammsugare.